Оглас за Крупиери со работно искуство

За компанијата: LeGrand Casino останува едно од првите и најдобрите казина во Северна Македонија, главна дестинација за пошироката јавност, бидејќи казиното континуирано се oбновува и подобрува повеќе од 25 години од отворањето во Скопје и Битола. Зачувувајќи ја традицијата, но сепак секогаш иновативни. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

Le Grand Casino Скопје и Битола кои постојат од 1994 год.,

вработуваат   КРУПИЕРИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО 

 

Професионалните Крупиери се вешти во различни игри на маса, поседуваат одлични комуникациски вештини и имаат изразени математички способности.

 

Критериуми за пријава на огласот:

- работно искуство како Крупиер или слични работни позиции во Казино – игри во живо

- мин ССС

- лица постари од 18 години

- желба за учење и развој на нови вештини

- познавање на странски јазик (Англиски)

 

Доколку станете наш вработен добивате:

- Основна плата + додатоци на плата согласно Закон за работни односи (Минат труд, Работа во недела, Работа на празник, Ноќна смена, Прекувремено работно време) + типс согласно правилникот за бодирање на типсот за ова работно место

- Можност за напредок согласно направените евалуации од страна на претпоставените лица

- 50% попуст на сместување во сместувачките капацитети на Ресорт Маврово

- Бесплатно користење на фитнес центар, спа и жичарница во Ресорт Маврово

- Обуки и тим билдинг активности

 

Како да аплицирате:

Пратете ни ја Вашата апликација на следниот меил: [email protected]legrandcasinoonline.com и во Subject наведете Крупиер.

Лице за контакт: Димитрија Ристевски - Човечки ресурси, Ле Гранд Казино.

 

Рок за пријавување на огласот: 20.07.2022 год.

 

Disclaimer:

- Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат бараните критериуми и компетенции и кои ќе имаат комплетна апликација;

- Кандидатите во процесот на селекција ќе бидат тестирани;

- Кандидатот со испраќање на апликацијата се согласува истата да остане во базата на кандидати на компанијата;

- Ле Гранд Казино е горд работодавач кој дава еднаква шанса на сите.

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »