Асистент за организирање на настани (Реон Скопје - Центар)

 • Објавен пред 11 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 16.01.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕСИ:

Помошници во продавница

За вработување кај наш клиент бараме:

 

Асистент за организирање на настани (Реон Скопје - Центар)

 

ЗАДАЧИ:

 • Комуникација со клиенти
 • Организација на настани
 • Вршење на административни задачи
 • Асистирање при координација на проектни активности

БАРАМЕ:

 • Претходно работно искуство со администрација
 • ВСС – насока општествени науки
 • Поседување на комуникациски вештини
 • Високо ниво на самоиницијативност и ентузијазам
 • Вештини за мултитаскинг
 • Одлично познавање на социјалните медиуми
 • Одлично познавање на англискиот јазик
 • Одлично познавање на Word, Excel, Outlook

ПОНУДА:

 • Работно време од 09:00 часот до 17:00 часот
 • Годишен одмор согласно законот за работни односи

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ