СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА

За компанијата: НЕОТЕЛ ДОО е телекомуникациски оператор формиран во 2004 година со македонски капитал од страна на реномираната ИТ компанија, Неоком АД. Повеќе од 15 години на пазарот нуди широк спектар на услуги од областа... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • НЕОТЕЛ ДОО
  • Активен до 02.12.2022
  • Позиција: Комерцијалист/Агент
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 38925511156
  • Веб: www.neotel.mk

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »