Соработник за логистика

 • Објавен пред 11 месеци
 • Тиккурила ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 15.01.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Тиккурила е водечки производител на декоративни премази во Финска, Шведска и Русија, и еден од водечките производители во балтичките земји и Полска. Во потрага по посветени кандидати кои би ја поддржале понатамошната експанзија на Балканот, распишуваме оглас за следнава позиција во Скопје:

 

                                                                     Соработник за логистика

 

Клучни задачи и одговорности:

 • Организирање транспорт Шабац – Скопје, Шабац – истоварно mесто во Мк.

 • Организирање интерен транспорт

 • Пратење на залихи во магацин и организација на магацин

 • Логистичка подршка на партнер купувачи (регистрација и штети на возила)

 • Одговорање на задачи зададени директно од надредениот за логистика

 • Организација и пратење на извршувањето на работните задачи на вработените во магацин

 • Како и други работни задачи опишани во актот на работодавачот, како и писмени и уснени задачи

   

  Потребни квалификации:

 • Работно искуство во логистика  

 • Развиени организациони способности и педантнос во извршување на работните обврски

 • Информатичка образованост

 • Возачка дозвола B категорија (активен возач)

   

   

   

  Нудиме одлични работни услови во стабилна и  перспективна компанија која подеднакво ја цени тимската како и индивидуалната работа. Доколку сметате дека сте вистинската личност за нашиот тим, пратете го вашето CV и мотивационо писмо најдоцна до 22.01.2018 на marija.jekic@tikkurila.com.

  Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезад во потесен избор. Со самото пријавување на конкурсот давате согласност вашите лични податоци да се користат со цел и единствено за регрутација и селекција за огласот за кој се однесуваат. Сите податоци ќе бидат строго доверливи.

  За повеќе информации за Тиккурила Дооел посетете ги следниве  сајтови  www.tikkurila.rs и www.zorkacolor.com

   

   

КЛИКНИ