Претставник за продажба

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Декра
 • Активен до 21.10.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Во име на нашиот клиент Sutas, турски водечки бренд во индустријата на млечните производи,водените според визијата “ од фарма до трпеза” , кој на македонскиот пазар е од 2012 година, ДЕКРА ја огласува следната позиција :

 • ПРЕТСТАВНИК ЗА ПРОДАЖБА

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Развивање на пазарот и зголемување на приходот;
 • Одговорност за достапност на производите во оптималните количини и управување со повратните производи на целно ниво;
 • Обезбедување квалитет и видливост кај секој клиент на мало во соодветниот регион.

  ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • ВСС ќе се смета за предност;
 • Возачка дозвола, Б категорија;
 • Основно познавање на производството на млечни производи;
 • Одлично познавање на дневниот пазарот и FMCG индустријата;
 • Претходно искуство во FMCG индустријата.

   ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одлични вештини за продажба и преговарање;
 • Комуникациски вештини;
 • Вештини и познавање од областа на трговијата.

    ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Работното време е од понделник до петок ( 08:30-17:00) и во сабота (08:30-16:00 )

Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција, своите професионални биографии можете да ги испратите на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Крајниор рок за аплицирање е : 27/10/2021.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]