Работници за Јohnson Matthey

 • Објавен пред 11 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 15.09.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За потребите на Johnson Matthey, бараме:

Работници за производство на хемиски премази

Заради зголемен обем на работа и исполнување на својот производствен план, фабриката Johnson Matthey отвара нова производствена линија и за таа цел бара поголем број работници за одреден период за две позиции. Кандидатите ќе поминат обука за работа. По завршувањето на сезонската работа сите кандидати кои ќе ги исполнат очекуваните норми ќе бидат земени во предвид за продолжување на договорот за вработување. Кандидатите почнуваат со работа веднаш!!!

ОПЕРАТОР ЗА ХЕМИСКИ ПРЕМАЗИ

Работни обврски:

 • следење на налог и инструкции за работа;
 • подготовка на смеси за полнење на катализатори;
 • подготвеност за работа во смени.

Потребни квалификации:

 • ССС- средно хемиско образование се смета за предност;
 • одлична психофизичка состојба;
 • работно искуство во производствена или средина со хемиски процеси се смета за предност;
 • организациски способности и желба за тимска работа.

ХИГИЕНИЧАРИ

Работни обврски:

 • чистење на објектот и производствените хали со специјални машини за хигиена;
 • собирање отпад;
 • работа во смени;
 • следење на процедури за работа.

Потребни квалификации:

 • слично или исто работно искуство ќе се смета за предност.

 

Сите заинтересирани кандидати да пратат CV на  kariera@motivi.mk со назнака "Работници за Johnson Matthey" .

Само кандидатите кои ќе ги исполнуваат условите ќе влезат во потесен круг.

Огласот е активен до 15.09.2017год.

КЛИКНИ