Асистент за човечки ресурси

 • Објавен пред 2 недели
 • b watch 1920
 • Активен до 19.01.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од b watch 1920:

Асистенти за продажба во Скопје

b watch 1920 како ценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Р.Македонија, има потреба од проширување на својот тим.

 

Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се докажани експерти во својата област и ги поседуваат неопходните вештини за успешно продолжување на својата кариера во нашиот искусен тим.

 

Краток опис на работните задачи и одговорности:

 • Креирање, имплементација и следење на годишен план за менаџирање на човечките ресурси на компанијата.

 • Развивање на стратегија за човечки ресурси во согласност со целите на компанијата и следење на успешноста.

 • Следење на светските трендови во сферата на човечките ресурси.

 • Изработка на договори за работа и следење на истите, пријави и одјави на вработени на компанијата.

 • Подготовка на документација за изработка на плата.

 • Пресметка на изработени работни часови на вработените.

 • Интервјуа со потенцијални кандидати, обука и менторство на новите вработени.

 • За координирање и за одговорноста за својата работа одговара пред Топ Менаџментот.

 • Активно водење според моделот plan, do, review.

 

Потребни квалификации:

 • Задолжително работно искуство во сферата на човечките ресурси од минимум 1 година.

 • Пожелно завршено високо образование – Економски Факултет , Филозофски Факултет, Бизнис и администрација

 • Посветеност и одговорност кон задачите и работата

 • Флексибилност кон работното време за период кога обврските го наложуваат тоа

 • Одлично познавање на Англиски јазик

 • Одлично познавање на Office пакет (задолжително Excel и Word) и Интернет

 • Желба за понатамошно учење и развој

 • Совесност , одговорност и самомотивираност

 

 

Потребна документација:

 • CV не постаро од 6 месеци.

 • Пријавено соодветно образование во агенцијата за вработување.

 • Останати сертификати од неформално образование би се сметале за предност.

 • Посета на курсеви и семинари од областа на човечките ресурси би се сметале за предност.

 

Ние нудиме/ Вие добивате:

 • Мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се важни.

 • Можност за работа со искусен тим за продажба и уникатна шанса да се научи од експерти во оваа област.

 • Средина која овозможува на своите вработени да растат паралелно со растот на b watch 1920.

 

Селекција на пријавените кандидати ќе се изврши од страна на тим експерти во просториите на b watch 1920.
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

 

Ве покануваме доколку имате интерес и соодвествувате со опишаниот профил за позицијата и ги исполнувате горенаведените точки, испратете Ваша апликација со професионална биографија најдоцна до 20.01.2021 на [email protected] со назнака – “За работна позиција “Асистент за човечки ресурси”.