Референт за осигурување во продажно место Ист Гејт Мол

За компанијата: Друштво за осигурување. Друштвото за неживотно осигурување УНИКА АД Скопје e дел од Австриската групација UNIQA INSURANCE GROUP, која е една од водечките осигурителни групации во Централна и Источна Европа. Групацијата... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

Друштвото за неживотно осигурување УНИКА АД Скопје e дел од Австриската групација UNIQA INSURANCE GROUP, која е една од водечките осигурителни групации во Централна и Источна Европа.

Групацијата е  застапена со 40 Друштва за осигурување во рамките на 18 држави во Европа, и истовремено преку своите 23.500 вработени врши услуги насочени кон задоволување на потребите на своите клиенти .

Во Република Македонија УНИКА е присутна 20 години преку своите две друштва за осигурување – УНИКА АД Скопје и УНИКА ЛАЈФ АД Скопје, со што на нашите вработени им нудиме динамична работа со можност за професионален развој и надградба, како и одлични услови за работа во средина со професионален и амбициозен тим .

Во согласност со нашата цел и стратегија, имаме потребa од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следната позиција :

РЕФЕРЕНТ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ во продажно место Ист Гејт Мол

СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Средно или високо образование
  • Организациски вештини и тимска работа
  • Познавање на работа со компјутери

ОСНОВНИ ОДГОВОРНОСТИ:

  • Комуникација со клиенти
  • Работа во системот на продажба
  • Познавање на условите за осигурување и тарифите

НУДИМЕ:

  • Месечна основна плата и дополнителен варијабилен дел согласно остварената продажба
  • Можност за напредување и усовршување
  • Професионализам

 

Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси,испратете персонална биографија (CV) на следната e-mail адреса најдоцна до 16.02.2024 година :

[најави се за да го видиш е-маилот]

За сите  прашања поврзани со обработката на Вашите лични податоци, видете во Известувањето за приватност на кандидати за вработување .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »