Chief financial officer

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Декра
  • Активен до 01.12.2021
  • Позиција: Менаџер/управник/директор
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

*By sending your CV and motivation letter, you agree that your personal data will be processed for the needs of recruitment and selection by DEKRA Arbeit Macedonia and they will be stored in the DEKRA database.

Note: Candidates can withdraw their permission to process their personal documents at any time by sending a notification to the e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]