Процес инженери за работа во производство на електронски печатени плочи

 • Објавен пред 4 месеци
 • Hi-Tech Corporation
 • Активен до 15.07.2019
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

 

Hi-Tech Corp.

е водечки Европски производител на eлектронски печатени плочки

Со посветен тим од 200 инженери и техничари и искуство од 38 години

Hi-Tech денес извезува 100% од своето производство на

европскиот и американскиот пазар опслужувајќи широк спектар на индустрии:

телекомуникации, автомобилска индустрија, потрошувачка и индустриска

електроника, енергетска и медицинска индустрија

 

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од нашиот успешен тим,

одговорни сте, посветени и насочени кон постигнување резултати, придружете ни се!

 

Заради зголемениот обем на работа Hi-tech Corp. во с. Орешани

има потреба од вработување на повеќе лица на позицијата:

Процес инженери за работа во производство на електронски печатени плочи
 

Работни задачи:

 • Оптимизација и подобрување на работата на назначениот процес
 • Активно следење на производниот процес
 • Тимска работа во смена и координација со колегите од другите смени и оддели

 

Потребни квалификации: 

 • Завршено високо образование (електротехнички или машински факултет)
 • Одлични познавања на англиски јазик и работа со компјутери
 • Способност за следење на работни инструкции и процедури за работа

Услови кои што ги нуди компанијата:

 • Склучување на договор за работа
 • Обуки, можност за професионален развој и унапредување
 • Организиран превоз до работното место и назад


Кандидатите може да ја достават својата кратка биографија

и копија од уверение за завршено образование најдоцна до 19.07.2019

на contact@hitech.com.mk со назнака „За оглас - Процес инженери”.

 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.  

КЛИКНИ