МЕНАЏЕР НА ПРОДАЖЕН САЛОН

 • Објавен пред 2 недели
 • Декра
 • Активен до 03.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Villeroy & Boch, интернационален бренд основан во 1748 година препознатлив по премиум порцеланот и застапен во повеќе од 125 земји во светот, со задоволство најавува отварање на продажен салон во центарот на Скопје. За потребите на клиентот, ДЕКРА ја објавува позицијата:

 • МЕНАЏЕР НА ПРОДАЖЕН САЛОН

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО:

 • Водење на продажното место;
 • Примање на роба;
 • Управување со производи, примање на нарачки, промена на цени;
 • Ракување со оштетени производи и поплаки;
 • Сугестии за промоција на производи на социјални мрежи.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Напредни компјутерски вештини(солидно познавање и работа со Excel);
 • Познавање на материјално сметководвство;
 • Солидно познавање на англиски јазик;
 • Претходно работно искуство во продажба ќе се смета за предност.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ:

 • Способност за работа во тим;
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност;
 • Желба за едукација и надградба;
 • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Работното време е 40 часа неделно, во две смени од понеделник до петок. Секоја втора сабота е работна.

Кандидатите своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk.
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 29.11.2019.
Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

КЛИКНИ