Советник за продажба

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • Декра
  • Активен до 21.09.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје