Имаме потреба од 2 Лица во салон за продажба на галантерија за мобилни телефони и прием на сервис

  • Објавен пред 2 месеци
  • Мегамобил
  • Активен до 15.03.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

-Имаме потреба од 2 Лица во салон за продажба на галантерија за мобилни телефони и прием на сервис за истите. 
-Кандидатите треба да бидат комуникативни, услужливи и вредни. Вашите CV-а задолжително да ги испраќајте со слика. 
-Предност имаат лица кои имале претходно работно искуство. 

КЛИКНИ