“оператор за доработка“ во сектор текстил

 • Објавен пред 8 месеци
 • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
 • Активен до 05.12.2019
 • Позиција: Текстилна индустрија
 • Локација: Скопје

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

•             Високо ниво на лична организираност , одговорност, отвореност кон нови искуства и знаења, одлично познавање на деловната комуникација

•             Подготвен за работа во динамична атмосфера

•             Способност за тимска работа

•             Искуство со шиење ќе се смета за предност

Потребни карактеристики:

 • Има познавање за работа со машина за шиење
 • Динамична и позитивна личност,
 • Поседува етика и лојалност,
 • Спремен за континуирана лична и стручна надградба и усовршување
 • Умее и сака да работи во тим,
 • Почитува рокови и процедури,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност.

Нудиме:

 • Обука и тренинг на кандидатот
 • Одлична работна атмосфера
 • Можност за континуирана лична и стручна надградба и усовршување
КЛИКНИ