Хаусмајстор

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ЕСИ
 • Активен до 30.11.2021
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

Emloyment Services International за потребите на свој реномиран клиент, чија основна дејност е управување со станбени згради, објавува оглас за:

ХАУСМАЈСТОР

РАБОТНИ ЗАДАЧИ И ОДГОВОРНОСТИ:

 • Промена на сијалици;
 • Промена на електрична инсталација;
 • Поправка на врати;
 • Останати работни задачи по наредба на раководителот.

БАРАМЕ:

 • Завршено најмалку средно образование;
 • Задолжително претходно работно искуство од најмалку две години;
 • Познавање на браварија, енергетика, електроника и водовод;
 • Oсновно познавање на компјутерски програми и англиски јазик
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија-Активен возач.

НУДИМЕ:

 • Работно време: 08.00-16.00 часот;
 • Можен почеток со работа: Веднаш;
 • Почетна плата: По договор со кандидатот;
 • Договор за вработување на определено време;
 • Поволни услови за работа.

Кандидатите кои ги поседуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на [најави се за да го видиш е-маилот] и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[најави се за да го видиш е-маилот] , www.esi.mk