Office Manager

 • Објавен пред 4 месеци
 • PharmaRolly
 • Активен до 14.07.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Одговорности и задачи на позицијата:

 • Вршење административно-финански задачи
 • Подготовка и достава на документација до сметководство
 • Следење доспеаност на побарувања и обрвски
 • Водење на кадровска администрација

Што нудиме:

 • Одлични работни услови
 • Можност за напредување и надградување
 • Работење во странска компанија со модерен начин на работење

Потребни квалификации:

 • Добро познавање на Excel
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Завршен Економски Факултет смер Сметководство и Ревизија и ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност

Дополнителни информации:

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии може да ги испратат на следниов емаил: alex.pelovski@pharmarolly.com.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ