ТЕХНИЧКИ СЕКРЕТАР

Маркетинг агенцијата Глобал Нет Адв, која веќе 15 години е присутна на пазарот, има потреба од вработување на технички секретар. 

Опис на работни задачи:

• Управување со канцелариско работење

• Координација на активностите на агенцијата

• Организирање состаноци

• Водење на документација

• Подготовка на извештаи

Бараме:

• Завршено средно образование (гимназија, економска или правна насока)

• Познавање англиски јазик

• Работење во Word и Excel 

• Претходно работно искуство ќе се смета за предност

• Поседување на возачка дозвола Б категорија (активен возач) ќе се смета за предност

• Комуникативност, одговорност, навременост и прецизност во работата 

Огласот е отворен до 17.02.2018 год

КЛИКНИ