ШПЕДИТЕР

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

ИНФОРМАТИЧАР

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на Шпедитер  со и без искуство во Охрид ,

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

 

  1. Завршено високо образование,
  2. Познавање на Англиски јазик,
  3. Со и без лиценца за вршење на застапување при царинење,

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail dejan@deniint.com.mk

КЛИКНИ