Аминистративен работник/Технички секретар/ка

За компанијата: Спорт М е компанија основана во 2004-та година со домашен капитал и во моментов работи само на територијата на Република Македонија. Основна дејност на компанијата се увоз, дистрибуција и продажба на спортска... повеќе за компанијата »

Спорт М ДОО Скопје објавува оглас за следната работна позиција:

Административен работник/Технички секретар/ка

Потребни квалификации:

 • ВСС/ССС
 • Работа со компјутери
 • Предност е познавање на англиски јазик

Работни обврски:

 • Прима повици со кои дава одговори на прашања/барања или ги пренасочува кон другите сектори
 • Отвора пошта и потоа ја доставува до соодветните сектори
 • Прима електронска пошта, одговара или ја дистрибуира до соодветни правни субјекти
 • Врши нарачки на потребен канцелариски материјал и други потрошни материјали
 • Води дневен календар на состаноци и задачи
 • Врши резервација на ресторани, хотели, авио билети, изготвува соодветна документација за таа цел
 • Прима и заведува примена пошта и фактури
 • Подготвува и заведува пошта за експедирање
 • Пречекува гости, ги спроведува во потребниот сектор
 • Комуницира со поштите за редовна и брза достава
 • Врши други работи зададени од претпоставени лица
 • Врши известувања на сите вработени во врска со правилата и процедурите на фирмата
 • Печатење и архивирање на фактури

Работно време: понеделник-петок: 08:00-16:00 часот.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат со испраќање на CV преку полето за аплицирање.

Кандидатите од потесен избор ќе бидат повикани на разговор со одделот за човечки ресурси. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »