Раководител на набавки

 • Објавен пред 11 месеци
 • Декра
 • Активен до 19.11.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За нашиот клиент, интернационална компанија, која е специјализирана за производи за градежната индустрија, системи за складирање, како и производи за одржување  во прехранбена индустрија, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 

Раководител на набавки 

 

Опис на работно место:

 • Менаџирање на систем за набавки; 
 • Контролирање и процесирање на барања за набавки;
 • Ревизија на нарачки и договори за установување на согласност со политиката на компанијата;
 • Анализирање на пазарот за достапност на тековни и идни набавки.

 

Потребни квалификации:

 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција;
 • Солидно познавање од областа на продажба и систем на набавки;
 • Познавање на Microsoft Dynamics NAV ќе се смета за предност;
 • Високо образование ќе се смета за предност;
 • Возачка дозвола Б категорија;
 • Солидно познавање на MS Office пакетот;
 • Познавање на Англиски јазик.

 

Професионални знаења и способности:

 • Способност за преговарање;
 • Подготвеност за донесување на одлуки;
 • Способност за работа под притисок.

 

Дополнителни информации:

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk со назнака за позицијата за која аплицираат.
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 19/11/2017 година.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ