Магационер / дистрибутер

 • Објавен пред 3 месеци
 • Ramos - Iliadis DOOEL
 • Активен до 15.04.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Рамос - Илиадис Дооел Скопје е магацин за продажба на големо, на роба за широка потрошувачка. Постоиме од 1993 година и со нашето професионално работење, успеавме да станеме водечка фирма во нашата дејност. Во потрага сме по посветен кандидат кој ќе биде дел од нашиот тим и ќе придонесе во нашиот понатамошен развој. Фирмата нуди солидна плата, можност за напредок, награди и други бенефиции. Распишуваме оглас за следнава работна позиција:

 

Магационер / дистрибутер

Локација: Скопје, спроти Охис

 

Oдговорности и задачи:

 • Спремање на нарачки за купувачи;
 • Да врши прием и складирање на готови производи квантитативно и квалитативно и да се грижи за начинот на складирање;
 • Вршење дистрибуција на роба според потребите на фирмата (периодично)
 • Одговорен за квалитативна и квантитативна завршна контрола на готови производи и роба пред испорака;

 

Потребни квалификации:

 • Степен на стручна спрема: ССС;
 • Работно искуство 2 години (кандидатите без работно искуство се охрабруваат рамноправно да аплицираат)
 • Возраст до 35 години

 

Од кандидатот очекуваме:

 • Способност за работа во тим.
 • Самоиницијативност, лојалност, исполнителност и чесност.
 • Организираност и одговорност.
 • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови.
 • Ефективна вербална комуникација   

 

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат свое резиме на

info@ramos-iliadis.com.mk

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влeзат во потесен избор.

Конкурсот е активен до 30.04.2019 година

КЛИКНИ