Бариста/шанкер

 • Објавен пред 2 недели
 • Кофи Фемили
 • Активен до 24.09.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

MIkel Coffee Shop објавува оглас за ангажирање на тим млади луѓе 

љубители на кафето за работна позиција бариста на две локации во центарот на Скопје.  

Потребни квалификации:

 • Образование во областа на Угостителството ќе се смета за предност;
 • Претходно работно искуство на слична или иста позиција не е задолжително (но може да биде предност);
 • Познавање на англиски јазик;
 • Познавање на работа со компјутери.

Посакувани способности и вештини:

 • Комуникативност, лојалност, чесност, одговорност, самоиницијативност и посветеност на работата;
 • Минимално искуство во струката и пасија за кафе и подготовка на кафе;
 • Работа со луѓе и ориентираност кон клиентот;
 • Позитивен став кон работата и професионален однос.

Што нудиме: 

 •  Работа на неопределено време
 • Редовна месечна плата од 20.000 до 24.000 денари