Менаџер за човечки ресурси

 • Објавен пред 6 месеци
 • Декра
 • Активен до 11.01.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

 Групацијата К.А.К е долгогодишен лидер во хотелското работење, составен од следниве   организациони единици:

 • Ресорт Мaврово: Хотел Бистра, Хотел Спорт, Хотел Лоџ, Спортска сала, Спортски терени, Етно ресторант "Старо Бачило"
 • Хотел Епинал, Битола
 • Хотел Широк Сокак, Битола
 • Ле Гранд Казино

Во име на својот клиент, Декра ја огласува позицијата: Менаџер за човечки ресурси

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Изработка и имплементирање на стратегии, иновативни политики и процедури за управување со човечки ресурси;
 • Подготовка на модели за мотивација и ефикасност на вработените и подобрување на работните процеси;
 • Подготовка на програма за професионални обуки;
 • Регрутација и екипирање на тимови во четирите единици на компанијата (Маврово, Битола, Казина и Администрација);
 • Проценка на потребите на вработените;
 • Развој на кариерен пат на вработените;
 • Креирање план за сезонски вработувања;
 • Креирање на организациска шема на компанијата;
 • Пресметка на плати;
 • Креирање план за хуманитарната работа на компанијата (општествена одговорност).

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено Високо Образование;
 • Најмалку 3 години работно искуство на иста или слична раководна позиција; 
 • Искуство во голема компанија ќе се смета за предност;
 • Одлично познавање на Англиски јазик;
 • Напредно познавање на MS Office пакетот.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одлични интерперсонални и комуникациски вештини;
 • Проактивност, одговорност и систематичност;
 • Способност за организирање задачи според приоритет.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Компанијата нуди можност за продесионален раст и развој, преку учество на семинари, тренинзи и конференции.

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на: job@dekra.mk

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 11/01/2019

Сите пристигнати апликации ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ