Општи работници / Оператори во производство

За компанијата: Компанијата „Фобас“ е основана во 1995 година, а самиот објект е изграден во 1999/2000 година. Се наоѓа во индустриската зона во Маџари Скопје. Дејноста на нашата компанија е увоз, извоз и дистрибуција... повеќе за компанијата »

Се барат општи работници  / оператори во производство  со или без работно искуство.

  • Плата по договор.
  • Приоритет Општина Гази Баба.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »