Менаџер за продажба

 • Објавен пред 11 месеци
 • Декра
 • Активен до 16.09.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Наш клиент е СИНЕРГА,  компанија за производство на заштитна облека и ХТЗ опрема во Македонија- Струга и Скопје, развиена во две насоки - производство на работна облека и комерцијален дел.Во име на својот клиент, Декра ја огласува следната позиција:

 • МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Работа со постоечки, клучни клиенти и продажба на територијата на Македонија;
 • Координација и менаџирање на продажниот тим на компанијата;
 • Одговорен за постигнување на продажните планови;
 • Стратешко планирање, предлагање, следење и анализирање на плановите и трошоците за продажба.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Пожелно минимум две години искуство на иста или слична позиција;
 • Валидна возачка дозвола, Б категорија;
 • Одлично познавање на MS Office пакетот;
 • Одлично познавање на Англиски јазик.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Одлични комуникациски и преговарачки способности;
 • Лидерски и аналитички вештини;
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Флексибилност, проактивност и лојалност;
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: job@dekra.mk со назнака за позицијата за која аплицираат.

КЛИКНИ