Администратор

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 14 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква, 1 Поло Супермаркет. Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 4 недели
  • Толлакс
  • Активен до 04.05.2021
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Отворено работно место:

АДМИНИСТРАТОР     М1 киоск

Дирекција Толлакс  (момин поток)


АПЛИЦИРАЈТЕ НА ОВАА ПОЗИЦИЈА ЗА РАБОТА ДОКОЛКУ

  • Сакате да градите кариера во БРЗОРАСТЕЧКА КОМПАНИЈА. 
  • Се сметате себеси за комуникативни, амбициозни, истрајни, желни за постојана надградба и усовршување

РАБОТНИ ЗАДАЧИ

  • Администрирање на софтверот на компанијата со нови податоци.
  • Внесување на влезни фактури - материјално задолжување на малопродажни објектиСледење на залихи на роба Креирање на аналаизи за продажба за излезност на производи 

Личен профил на кандидатот:
• Комуникативна и стабилна личност со изразени интерперсонални вештини,
• Тимски ориентирана и добро организирана со флексибилен пристап на работите,
• Способност за запазување на рокови и остварување на резултати,
• Позитивен став, лојалност, темелност и трпеливост,
• Професионалност во работењето

Потребно е добро познавање на EXCEL, 
Висината на платата ке зависи од предходно стекнато искуство во работа во продажни системи

Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи.Со праќањето на апликацијата за вработување, се согласувате вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на ТОЛЛАКС ДОО СКОПЈЕ , се додека не не контактирате за да ја повлечете вашата согласност. Доколку Вашите квалификации одговараат на нашите потреби, ќе Ви се обратиме за да Ве повикаме на разговор.

Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете го вашето CV на 
e-meil: [email protected] со наслов М1 АДМИНИСТРАТОР