FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Фирмата СПИД-М дооел бара дипломиран електро инжeнер за работа во претставништвото во Скопје

  • Објавен пред 11 месеци
  • СПИД-М
  • Активен до 16.04.2018
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Регион : Скопје

Работно место: Комерцијалист за продажба на електро материјали по проекти

Потребни Квалификации:

 - Дипломиран Електро инженер (било која насока ), со или без работно искуство

-  познавање на англиски јазик

- Познавање на работа со компјутери (MS office)

Кратка содржина: Фирмата СПИД-М дооел од Неготино за своето представништво во Скопје бара електро инжинер со или без работно искуство. Креативна  личност со добри комуникацииски способности. Можност за усовршување во  инжинерско- трговска дејност со електро материјали и кабли.

 

КЛИКНИ