Деловен секратар и асистент на управен одбор

За компанијата: КБ Прво пензиско друштво произлезе од реформите во пензискиот систем во Република Северна Македонија и негова основна дејност е управување со пензиските фондови. Нашата цел е да создадеме вредност за... повеќе за компанијата »

Активни огласи од КБ Прво пензиско друштво:

Стручен соработник за продажба

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »