Столар

 • Објавен пред 2 недели
 • Доган Дизајн
 • Активен до 03.12.2021
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

Доган Дизајн e фирма која се занимава со производство и монтажа на плочест мебел по мерка. Заради зголемен обем на работа, објавуваме конкурс за следните работни места:

Наслов на работно место:

I. Мајстор

Потребни услови за даденото работно место:

 • Искуство во кроење и монтажи
 • Работа во тим
 • Организираност и одговорност
 • Точност и редовност
 • Читање на технички цртежи
 • Минимално работно искуство од 5 години
 • Искуство во кроење на кројач
 • Искуство во монтажа на мебел
 • Возачка Б Категорија
 • Сите апликации заедно со Вашето CV поднесете ги на e-mail адресата  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Конаткт тел:  076/475-550

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.