Пожарникар во Сектор Обезбедување и ППЗ

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • ЕСИ
 • Активен до 11.05.2021
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со трговија на големо со цврсти, течни и гасовити горива, бараме:

ПОЖАРНИКАР ВО СЕКТОР ОБЕЗБЕДУВАЊЕ И ППЗ (Реон Скопје)

ЗАДАЧИ:

 • Заштита од пожари и активности за одржување на пожарните системи и уреди

БАРАМЕ:

 • ССС (се смета за предност соодветно образование од областа на ПП заштита)
 • Работно искуство во областа се смета за предност
 • Добра општо физичка и кондициона подготовка, работа на висина, работа во затворен простор, работа со запаливи течности и гасови

НАПОМЕНА: Во текот на процесот на  регрутација е планирано да се изврши тестирање на општата физичка подготвеност на кандидатите, кои ќе бидат во потесниот круг на селекција

 • Познавање и ракување со ПП опрема
 • Возачка – Ц категорија ќе се смета за предност

ПОНУДА:

 • Можен почеток:01.06.2021
 • Времетраење на вработувањето:3 месеци со 1 месец пробна работа со можност за продолжување на договорот
 • Интерна обука
 • Работно време во смени од 07:00-19:00 часот; од 19:00-07:00 часот
 • Годишен одмор – 20 дена
 • Превоз обезбеден од компанијата
 • Обезбедена храна
 • Нето плата во вредност од 18.000 денари со можност за напредување
 • На основната нето плата се пресметуваат и исплатуваат законски пропишаните додатоци за ноќна работа, работа во државен празник и сменска работа

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на [email protected] и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[email protected], www.esi.mk