Асистент за продажба

 • Објавен пред една недела
 • Декра
 • Активен до 11.07.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ОПИС НА КОМПАНИЈАТА

All new, Right Now- Max it Up!

Во име на нашиот клиент, увозник и дистрибутер за марката Max&Co, кој отвора ексклузивен продажен салон во Скопје, ДЕКРА ја објавува позицијата:

 • Асистент за продажба

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Презентација на артиклите, познавање на материјали и состав;
 • Обезбедување на навремена и соодветна асистенција на сите клиенти;
 • Воспоставување професионален однос и ориентираност кон клиентите;
 • Постигнување на зададените цели;
 • Одржување на хигиената во продажниот салон;
 • Обезбедување на највисоки стандарди при процесот на продажба и услуга на нови клиенти;
 • Поставување на декларации, прием на роба, магацинско работење и евиденција;
 • Работа со фискални сметки, каса и наплата на терминали.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Минимум завршено Средно Образование( Високо Образование ќе се смета за предност);
 • Минимум 2 години работно искуство во областа;
 • Одлично познавање на англиски јазик;
 • Напредни познавања на MS Office.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Изразени комуникациски и презентациски вештини;
 • Способност за градење и развивање на професионален однос со клиенти;
 • Целовитост и посветеност при извршувањето на секојдневните работни задачи;
 • Одговорно следење на компаниските правила и процедури;
 • Проактивност, организираност и ориентираност кон остварување на резултати;
 • Способност за работа под притисок и работа во тим;
 • Лојалност, професионалност, одговорност и дисциплина.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Клиентот нуди можност за континуиран професионален развој.

Работното време е од 09:30-16:00h. или 15:30-22:00h. , 6 работни денови во текот на неделата.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: rabota@dekra.mk

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 25/07/2020

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ