Бравар

За компанијата: Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

Административен асистент

Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Распишуваме оглас за работното место „Бравар“.

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените лични карактеристики и потребни квалификации

 •  Минимум средно образование;
 •  Претходно работно искуство во иста или слична област ќе се смета за предност
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија.

Опис на работно место:

 • Монтажа и склопување на елементи за реклами,
 • Виткање плексиглас,
 • Заварување на мали елементи,
 • Работа на терен (монтажа и демонтажа),
 • Прием на отпечатен материјал заедно со работниот налог за истиот,
 • Доработка до финален производ соодветно дефинирана во работниот налог,
 • Евиденција на потрошен материјал,

Нудиме:

 • Постојана поддршка и помош од вработените во Полиестердеј во периодот потребен за адаптација;
 • Одлична работна атмосфера;
 • Можност за напредок доколку кандидатот покаже желба, знаење и способност да се носи со своите работни обврски;
 • Можност за учење и стекнување нови вештини;
 • Работна униформа согласно временските прилики.

 

Работниот однос се заснова на определено време за период од 1 месец, со можност за продолжување на 3, 6 или 12 месеци.

За ова работнo место предвидена е почетна нето плата од 26.000 до 28.000 денари во зависност од квалификациите и искуството на кандидатот.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим и кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го Вашето CV  на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: “за работна позиција Бравар”.

Само кандидатите кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »