Општ работник во производен погон

За компанијата: П.И.К. Ко е водечки снабдувач на суровини и функционални додатоци за произвоство на храна, безалкохолни и алкохолни пијалоци, а истотака и за козметика, фармација, храна за животни, текстил, средства за... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • П.И.К.Ко ДООЕЛ
 • Активен до 18.09.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од П.И.К.Ко ДООЕЛ:

Возач

Трговска компанија од Скопје, поради зголемен обем на работа има потреба од

Општ работник во производен погон

Одговорности и задачи

 • Извршување на работи поврзани со производниот процес 
 • Постапување и извршување на  налозите за работа добиени од раководителот на производството
 • Одржување на хигиена во производствените   простории
 • Почитување на процедурите за работа и сите мерки за безбедност и здравје на работа
 • Врши други работи што ќе му бидат доверени од страна на раководител на производството.

Потребни квалификации:

 • ССС.
 • Со или без работно искуство.
 • Способност за работа во тим.
 • Флексибилност, Самоиницијативност,
 • Позитивен став  и чесност.
 • Организираност и одговорност.

Ние нудиме

 • Можност да бидете дел од една успешна комапнија
 • Работа во една смена
 • Редовни месечни примања

Ако сте заинтересирани да бидете дел од нашиот тим, Ве молиме испратете ваша лина биографија ``СV``  на следната е маил адреса [email protected] со назнака за магационер.