Декра: Работник во Магацин- Место: Neuwied, Германија

Работник во Магацин- Место: Neuwied, Германија

За компанијата: Предизвиците во областа на човечките ресурси не се само наша секојдневна работа, туку се и наша страст. Нашето знаење и експертиза ни дозволуваат да имаме уникатен пристап кон секоја задача. Нашите клиенти... повеќе за компанијата »

Во име на нашиот клиент DHL Германија, глобален лидер на пазарот за меѓународен превоз, курирски услуги и транспорт во Европа, ДЕКРА ја огласува позицијата:

                                                            Работник во Магацин

                                                          Место: Neuwied, Германија

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

  • Прием на роба, лепење на декларации, складирање;
  • Организирање, сместување и пакување на стоките во магацин;
  • Подготовка на стоката во магацинот за испорака и проверка на истата;
  • Извршување на сите работи поврзани за магацинот и стоките кои се наоѓаат во него.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Поседување на ЕУ патна исправа;
  • Минимум средно образование;
  • Висок степен на одговорност и посветеност на работата;
  • Способност за тимска и индивидуална работа.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Предвидената нето плата за оваа позиција е 1500 ЕУР. Покриени се трошоците за сместување и трошоците за превоз до местото на работа, пристигнување и заминување од Германија.

Вашите биографии, со назнака за позицијата за која аплицирате, може да ги испратите на  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија и писмо за мотивација, Согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на ДЕКРА Арбеит Македонија и истите да бидат зачувани во дата базата на ДЕКРА.
Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »