Координатор за продажба

 • Објавен пред 11 месеци
 • Декра
 • Активен до 29.08.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Во име на наш клиент, компанија од финансиски сектор, Декра објавува оглас за позицијата:

 • Координатор за продажба

Опис на работно место

 • Предлагање на план, начин на функционирање и координација на вработените одговорни за продажба;
 • Изготвување на планови за продажба;
 • Следење на случувањата на пазарот на работна сила и предлагање активности за соодветно реагирање на настаните и промените;
 • Следење на активностите и плановите на конкуренцијата и позицијата на друштвото на пазарот;
 • Следење на остварените наспроти планираните активности и цели на продажба и подготовка на извештаи за Управниот одбор;
 • Подготовка на извештаи/известувања на Управниот одбор за работата на вработените одговорни за продажба;
 • Известувања на Управниот одбор за резултатите од продаќните активности;
 • Усогласувања на работата на секторот во делот на продажба со останатите организациони единици во Друштвото;
 • Постпродажни активности.

Потребни квалификации

 • Универзитетска диплома - Економски факултет;
 • Претходно работно искуство од најмалку 5 години на иста или слична позиција;
 • За предност ќе се смета искуство во финансиски институции и осигурителни друштва.

Професионални знаења и способности

 • Употреба на соодветни информацииони технологии;
 • Солидно познавање Англиски јазик;
 • Познавање на законодавството во областа на работата.

Дополнителни информации

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите кратки биографии можат да ги испратат на следната e-mail адреса: job@dekra.mk

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до 28/08/2018.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми, ќе бидат контактирани директно од страна на клиентот.

КЛИКНИ