IT Поддршка

 • Објавен пред 7 месеци
 • ДПТУ БРАКО - ВЕЛЕС
 • Активен до 19.08.2018
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Велес

(преземи го огласот во Word)

ДПТУ Брако ДОО од Велес има потреба од:

IT подршка

Работни задачи:

 • Конфигурирање, инсталација и одржување на компјутери и периферни уреди во локална мрежа
 • Мониторинг, заштита и надградба на компјутери
 • Инсталација на софтвер
 • Каблирање и инсталација на мрежни уреди
 • Познавања од електроника
 • Видео надзор – одржување и инсталација
 • Систем за контрола на работно време – одржување и евиденција

Потребно Образование, Вештини и Способности:

 • Завршено најмалку CCC (предност информатика)
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Комуникациски вештини и тимска работа
 • Подготвен да учи и да работи со најнова компјутерска технологија
 • Ориентираност кон решавање на проблеми
 • Ефективност, ефикасност и одговорност при исполнувањето на обврските
 • Чесност и доверливост
 • Возачка дозвола Б категорија

Што нуди работното место:

 • Можност за стекнување знаење и искуство, од долгогодишни членови на тимот на БРАКО
 • Активно следење на развојот во компјутерската индустрија и негова примена во пракса
 • Можност за посета на семинари и обуки
 • Добар социјален пакет
 • Продолжување по стапките на нашите партнери во задоволување на барањата на купувачите насекаде во светот

 

Сите заинтересирани да испратат CV на следната електронска адреса hr@brako.com.mk 
Ќе бидат контактирани само кандидатите што ќе се изберат за интервју.
Прашања и повеќе информации на тел. 043 551 107.

КЛИКНИ