Дистрибутер

 • Објавен пред 6 месеци
 • Декра
 • Активен до 25.08.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За нашиот клиент, ланец на супермаркети, ДЕКРА ја објавува следната позиција:

 • Дистрибутер

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Спремање на артикли во маркет и достава на истите до адресата на нарачателот;

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено средно образование;
 • Основно познавање на компјутерски алатки;
 • Познавање на англиски јазик е предност;
 • Почетно искуство со пикап возило;
 • Возачка дозвола Б категорија;
 • Претходно искуство како дистрибутер или таксист.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

За дополнителни информации јавете се на 02 3230  952 секој работен ден од 09:00 до 16:00 часот.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови,  своите биографии можат да ги проследат на: office@dekra.mk.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 24/08/2018.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ