Управител/Раководител за управување со деловна зграда

 • Објавен пред 2 недели
 • ДЕЛШОП
 • Активен до 09.02.2022
 • Позиција: Менаџер/управник/директор
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 023236654

(преземи го огласот во Word)

ДЕЛШОП- Скопје има потреба од :

Управител/Раководител за управување со деловна зграда

Потребни квалификации:

 • ВСС
 • Претходно работно искуство минимум 5 години со управување на зграда.
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
 • Познавање на работа со компјутери
 • Задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија
 • Комуникациски вештини, самоиницијативност, одржување фокус и висок степен на точност

Одговорности и задачи:

 • Управување/раководење со одржувањето на зградата
 • Надгледување на целиот персонал во објектот (чувари, техничари,итн.) и надворешни изведувачи.
 • Контролирање на активностите како распределба на паркинг простор, чистотата, отстранување на отпад, безбедност на зградата итн.
 • Вршење на рутинско одржување на објектот и поправки по потреба.
 • Подготовка на објектот за работа при променливи временски услови.
 • Соработка со сопствениците на објектот и повисокото раководство за буџетирање за потребите на објектите
 • Грижа за постојано функционирање на сите енергетските приклучоци.
 • Грижа за постојано функционирање на целата опрема во зградата, лифтовите, врати, електричната опрема, клими итн.

Заинтересираните кандидати треба да ги достават своите апликации на [најави се за да го видиш е-маилот] со  назнака Управител/Раководител за управување со деловна зграда најкасно до 28.01.2022 година.

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »