Шанкери/шанкерки

  • Објавен пред една недела
  • Клуб Слот 77
  • Активен до 03.08.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Битола

Активни огласи од Клуб Слот 77:

Хигиеничарки/хигиеничари - Келнери/келнерки

Потребни Квалификации:

  • Подготовка и прием на нарачки
  • Подготовка на кафе, топли напивки и  пијалаци
  • Одговорен за функционалноста на шанкот
  • Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса : [email protected] (со назнака за шанкер/шанкерка)