Оператор со познавање на германски јазик

  • Објавен пред 3 недели
  • Сзу Гмбх Дооел
  • Активен до 07.05.2021
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Сзу Гмбх ДООЕЛ има потреба од администратори со познавање на гермаснки јазик. (минимум Б2 ниво).

Нудиме:

  • Одлични работни услови
  • Фиксна плата од 24.000 денари со можност за зголемување
  • Работни денови од понеделник до петок