Келнери/келнерки

За компанијата: GOLD Slot Club ви нуди најголем број на џек-пот добивки со најбрзо полнење. Ги содржат најновите типови апарати на Merkur, IGT, EGT, Casino Tehnology, Aristocrat, Novomatic и Apex, а во нив ќе ги најдете... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 5 месеци
  • Клуб Слот 77
  • Активен до 03.08.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Битола

Потребни Квалификации

  • Комуникациски вештини
  • Услужување на клиентите
  • Насоченост кон детали
  • Меѓучовечки односи 
  • Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса :  [најави се за да го видиш е-маилот] (со назнака за келнер/келнерка)