Монтажер на пвц фолии

За компанијата: ГРАФИКА ПЛУС ДОО Скопје е докажан лидер во широкоформатен и табачен дигитал печат и производство на реклами. Компанијата почна со работа на почетокот на овој милениум кога покрај инвестирањето во производствениот... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Графика Плус:

Финишери

Оглас за лепач/монтажер на пвц фолија (маж):

Потребен е еден извршител на работна позиција –монтажер на пвц фолии со следните работни обврски:

 • Финална доработка на печатени материјали;
 • Брендирање на излози, возила и сл. со пвц фолија

Способности:

 • Уредност, педантност, прецизност;
 • Толерантна личност способна да работи тимски
 • Умешност во ракување со рачен и електричен алат;

Компанијата нуди:

 • Едно-сменско работење (од 8 до 16 часот);
 • Навремена исплата на личен доход и додатоци на плата, К-15;
 • Периодична финансиска мотивација (најмалку 2 пати годишно зголемување на плата);
 • Работна униформа согласно временските прилики;
 • Плата по договор;
 • Обука,одлична работна атмосфера

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »