ВОЗАЧ

(преземи го огласот како слика)

Неопходно е поседување на:

  • Возачка дзвола со C и Е категорија, како и
  • Сертификат за меѓународен возач,
  • По можност и поседување на АДР лиценца.
  • Контакт: 070 243 065 и 072 210 231
КЛИКНИ