Oтворени позиции на речни бродови за зимска сезона 2017 / 2018

 • Објавен пред 12 месеци
 • Декра
 • Активен до 16.11.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

За потребите на нашите клиенти, европски компании кои се лидери во речната бродска индустрија, имаме потреба од искусни кандидати и професионалци од областа на хотелиерство и угостителство.


Следните позиции се отворени за зимска сезона - 2017 и за почеток на новата сезона - 2018:
 

 • HOTEL MANAGERS;
 • RECEPTIONISTS;
 • NIGHT AUDITORS;
 •  RECEPTIONIST;
 • FRONT OFFICE MANAGERS;
 • RESTAURANT MANAGERS / MAITRE D’;
 • BAR WAITERS / WAITRESSES;
 • RESTAURANT WAITERS / WAITRESSES;
 • BARTENDERS;
 • MUSICIANS;
 • LAUNDRY STEWARDS / STEWARDESSES;
 • CABIN STEWARDS/ STEWARDESSES;
 • HOUSEKEEPERS;
 • HAIRDRESSERS;
 • MASSAGE THERAPISTS;
 • EXECUTIVE CHEFS / CHEFS DE CUISINE;
 • SOUS CHEFS;
 • CHEFS DE PARTIE  (PATISSIER; GARDEMANGER; ENTREMETIER)
 • DEMI CHEFS DE PARTIE;
 • JUNIOR CHEFS;
 • UTILITY;
 • BUTLERS;

 

Потребни услови и квалификации:

 • Претходно работно искуство на брод, во хотел, ресторан или во доменот на позицијата за која се аплицира;
 • Познавање на Англискиот јазик;
 • За предност ќе се смета познавање на Германскиот јазик;
 • За предност ќе се смета поседување на Европски пасош.

 

Сите заинтересирани можат да аплицираат со испраќање  на своето  CV и препораки од релевантите искуства на Англиски јазик на е-маил: work@dekra.com.mk

 

Крајниот рок за аплицирање е до 01/12/2017.

Сите пристигнати биографии  ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани за интервју.

КЛИКНИ