Доктор / Фармацевт / Стоматолог

 • Објавен пред 2 недели
 • Соникс ДООЕЛ
 • Активен до 19.01.2022
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Соникс ДООЕЛ:

Електро инженер/техничар

НАШАТА ПОНУДА:                         

 • Конкурентна плата
 • Обука на работното место
 • Можност за унапредување согласно покажана перформанса

ОСНОВНИ ОДГОВОРНОСТИ:

 • Нарачки, планирање и продажба на остеосинтетски матерјал
 • Преглед на регистрирани производи
 • Почитување на законската регулатива поврзана со дејноста и работните обврски.
 • Одговорност за уредно и навремено водење на соодветна документација
 • Активна поддршка на тимот во остварување на зададдените цели и обука на нови членови на тимот

ОБРАЗОВАНИЕ И ИСКУСТВО:

 • Универзитетско Образование, Дипломиран Фармацевт, Доктор или Стоматолог
 • Работноискуство ќе се смета за предност

ЗНАЕЊА И ВЕШТИНИ:

 • Познавање на MSWindows и MSOffice,
 • Високоразвиени вештини за комуникација со клиенти
 • Прецизно и точно управување со информации, податоци, документи и време,
 • Способност за ефикасно работење во динамична средина со комерциjална ориентација
 • Личност ориентирана кон учење и напредок
 • Посветена, проактивна и иницијативна личност, тимски ориентирана, флексибилна личност