Административен асистент - Охрид

 • Објавен пред 9 месеци
 • HeadHunter
 • Активен до 13.07.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Охрид

Job Good! Life Good!

 

The HeadHunter Group, за потребите на наш клиент, Италијанска компанија која произведува системи за греење на трговците на мало, за подружницата со седиште во Охрид, бараме:

 

Админстративен Асистент-  Охрид

 

Работни задачи и одговорност

 • Административни и организациски задачи при работењето
 • Прием и проследување на повици, прием на нарачки
 • Проследување на документи
 • Деловна коресподенција
 • Прием и пречекување на клиенти
 • Водење на деловодна книга, архивирање на документи и подготовка на извештаи
 • Набавка на канцелариски материјали
 • Останата административна поддршка

 

Квалификации

 • Високо образование
 • Претходно работно искуство во администрација ќе се смета за предност
 • Развиени компјутерски вештини и познавање на MS Office програмите
 • Активно познавање на италијански и англиски јазик (усна и писмена комуникација)
 • Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет
 • Самоиницијативна, снаодлива и тимски работник со аналитички способности
 • Комуникациски и презентациски вештини амбициозноста и мотивираност е голем плус кај клиентот
 • Професионален и позитивен однос, љубезни и учтиви способни и лесно прилагодливи за тимска работа

 

Понуда/Плата : Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Андријана Срчокова на +389 2 3111 741 (Понеделник-Петок) или пратете маил на a.srchokova@theheadhunter.com  до 13.07.2018 .


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

КЛИКНИ