HeadHunter

ЕМБС: 6928471
Индустрија: Вработување
Адреса: Црвена Вода бр.8/2-4
Град: Скопје
Facebook: headhuntermk
The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.барај огласи за вработување » барај останати огласи »