Бојадисувач / Фарбар

За компанијата: The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок... повеќе за компанијата »

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на клиент, глобална производствена компанија, бараме:

 

Бојадисувач / Фарбар

Работни задачи:

 • Чита и применува техничка документација 
 • Одредува, обезбедува и подготвува потребна опрема и алат за спроведување на работниот налог
 • Врши рачна обработка на работни делови (турпијање, шмирглање, симнување рабови, естетско дотерување и сл.)
 • Врши операции на бојадисување (одмастување, подготовка на боја, изолирање, бојадисување, китирање)
 • Подредува, сортира, пакува и обележува алати, материјали, делови и готови производи
 • Собира, сортира и соодветно отстранува отпад од производните хали, опасниот отпад го селектира и го одложува  на  местото  означено  за  опасен  отпад .
 • Врши проверка и одговара за квалитетот на деловите или материјалите на кои работи
 • По потреба извршува и други работни операции.

Услови:

 • Средно стручно образование 
 • Одлично познавање за влажно бојадисување и електостатско бојадисување
 • Смолирање и китирање 
 • Техники на испитување на бојадисан слој
 • Одлична тимска работа
 • Можност за напредoк.

Плата : Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151 (Понеделник-Петок) или пратете мејл на [email protected]


Пробајте го Хедхантер за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!
Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »