ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

 • Објавен пред 8 месеци
 • HeadHunter
 • Активен до 28.01.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, бараме:

 

                                                                    ОБЕЗБЕДУВАЊЕ 


Работни задачи:

 • Обезбедување на деловен објект
 • Самостојна работа како и работа во тим

 

Работни услови:

 • Полно работно време
 • Работа во смени
 • Тимска работа

 

Квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Лиценца за обезбедување
 • Развиени комуникациски вештини

 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Г-ца Ирина Кузевска на +389 70 370 649  (Понеделник-Петок) или пратете е маил на rabota@theheadhunter.com  до 28.01.2020


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

КЛИКНИ