Координатор за планирање и набавка

За компанијата: The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »